Sale!

Jakobova bralna rešitev

18.00

Jakob se trudi z branjem in pogreša mirni kotiček, kjer bi vadil. Da se razvedri, obišče zavetišče za mačke in se spoprijatelji z Duhom, mačkom v škatli. Toda Duh še ni povsem pripravljen na prijateljevanje! Medtem ko bere mačkam, se njegovo branje izboljšuje. Ob tem se Jakob nauči, da prijaznost in vztrajnost lahko prineseta nepričakovano nagrado. In da je imeti krznenega prijatelja najboljše darilo od vseh.
Prisrčna zgodba o branju najljubši živali.
Za male ljubitelje živali, ki se učijo brati.
Datum izida: 23.6.2021
Trda vezava
Obseg: 24 strani
Format: 250 mm x 272 mm
ISBN 978-961-6882-84-2
Category:

Description

Zgodbica – primerna za predšolske otroke in prve samostojne bralce – sporoča, da začetni bralci potrebujejo potrpežljive poslušalce, (saj to so lahko družinski člani ?) in tudi to, da imamo nekateri (bralci) radi mucke ?) Pri nas v nekaterih knjižnicah otroci berejo posebnim kužkom.
Jakob je imel nekaj težav pri začetnem branju, zato se je zatekel v zavetišče mačk, da bi v miru vadil, želel pa je tudi »udomačiti« mucka z imenom Duh. Mačkam je bilo branje všeč, toda Duhu je moral brati res dolgo, preden mu je zlezel v naročje. Jakob je tako z vztrajnostjo postal dober bralec, s prijaznostjo pa je pridobil še mucka ?.
(Zapisala mag. Tilka Jamnik)