Skip to main content

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA


Splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med založnikom – upraviteljem spletne knjigarne in uporabniki – kupci.
S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in končnimi določili.

Spletna knjigarna Založbe Hart je dostopna na domenah www.hartpublishing.si in www.hartzalozba.si.

Založba Hart, Rožna dolina c. I /26, 1000 Ljubljana, M +386 41 636 503, F +386 1 4234 838, E hartpublishing@gmail.com

   IBAN: SI56 0214 0025 9909 752; SWIFT: LJBASI2X, id. št.: SI90009053; srg 7238/91; mat. št.: 5544670; osn. kapit.: 8.763,14 EUR


CENE IN STROŠKI DOSTAVE
Navedene cene knjig v spletni knjigarni Založbe Hart so navedene v evrih z vključenim DDV 5 %.
Stroški pošiljanja se zaračunavajo posebej in znašajo za posamezne knjige 3,00 € (z DDV).
Pri naročilu knjig v vrednosti nad 50,00 € ne zaračunavamo stroškov pošiljanja in dostave.
Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije.
Za pošiljanje knjig v tujino veljajo trenutne cene Pošte Slovenija.

NAČIN PLAČILA
PO POVZETJU; pri plačilu po povzetju skupaj s paketom prejmete račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna vplačnino oz. stroške nakazila v vrednosti 0,98 €.
PO PREDRAČUNU;  pri plačilu po predračunu po vaši potrditvi naročila prejmete predračun. Ko bo ta v celoti poravnan, prejmete naročeno blago. 

 
DOBAVNI ROK

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom, bodo oddana še isti dan oz. v največ  treh delovnih dneh.

VRAČILA IN GARANCIJA
Kupec ima  pravico, da v roku 15 dni po prejemu blaga odstopi od pogodbe, ne da bi mu bilo za to potrebno navesti razlog. V tem primeru kupec nepoškodovane knjige pošlje v originalni embalaži na svoje stroške na naslov: Založba Hart, Rožna dolina c. I /26, 1000 Ljubljana. Založba bo kupcu blago zamenjala z drugim oziroma vrnila že plačano kupnino v roku 15 dni. Kupec poleg nepoškodovanega izdelka v ustrezni embalaži pošlje originalni račun, kopijo osebnega dokumenta ter bančne kartice, kjer bo razvidno ime ter TRR. Strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga.


VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Kupec se mora bo nakupu registrirati. Ob registraciji mora navesti svoje osebne podatke ter telefonsko številko, na kateri je dosegljiv.  Založba Hart se zavezuje, da teh podatkov ne bo posredovala tretji osebi v promocijske ali druge namene brez pisnega dovoljenja stranke. Osebni podatki so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-pop.) in Zakonu o varstvu potrošnikov – ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo – Uradni list RS, št. 14/03). Podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Podatke bodo posredovani le ponudniku poštnih storitev za namen odpreme pošiljke.
Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.


KONČNA DOLOČILA
Uporabnik spletne knjigarne založbe Hart ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in se z njimi strinja. Nakup je dovoljen le osebam, starejšim od 18 let, mlajše osebe nakupa ne morejo izvesti oz. ga lahko izvedejo njihovi starši ali skrbniki.

Ob morebitnih sporih se obe strani prizadevata za sporazumno reševanje, v nasprotnem primeru je pristojno sodišče v Ljubljani.Hit enter to search or ESC to close