Opis
Format: 210 x 270 mm
Mehka vezava z zavihki
Obseg: 52 strani
ISBN 978-961-7163-18-6
Izid oktober 2022
€6.90
Janez Bogataj
Dan odrine dan, leto pa leto!
Okusna jed za vsak mesec v letu! Belokranjska pogača, slastni štruklji, kranjska klobasa, prekmurska gibanica, slovenska potica in druge slovenske jedi, nekatere tudi z znakom zajamčene tradicionalne posebnosti, so izbrane iz štirih monografij prof. dr. Janeza Bogataja: Gastronomija alpske Slovenije, Gastronomija osrednje Slovenije in Ljubljane, Gastronomija sredozemske Slovenije in Gastronomija panonske Slovenije, založba Hart, 2021.
Z dodanim priročnim rokovnikom 2023. DARILNA KNJIGA!
Format: 210 x 270 mm
Mehka vezava z zavihki
Obseg: 52 strani
ISBN 978-961-7163-18-6
Izid oktober 2022